Omluvám se za fůru překlepů, nějak jsem spěchala a pořádně si to po sobě nepřečtela. samozřejmě, žetammělo být, že si můžeme vybrat placené a kvalitní kroužky. Jinak, poplatek 300 měsíčně za celodenní docházku plus jídlo za 22 je cena v Praze normální a podle mě je to cena poměrně nízká, já tedy dítěti za 25 (to platíme my) oběd a dvě svačiny většinou nepořídím :). Ve vaší školce asi je problém v komunikaci a možná i ve schopnostech učitelů, jinak ale poplatek SRPŠ ve výši 600 korun rovněž nepovažuji za přemrštěný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.