Milé dámy, možná Vám bude připadat můj dotaz hloupý, ale příliš se v dané problematice neorientuji, tak se předem omlouvám. Jde o to, že již delší dobu o sobě co se plodnosti týče pochybuji. Léta jsem užívala hormonální antikoncepci a nadto trpím zvýšeným ochlupením a lehce zvýšeným prolaktinem (ten se u mě ovšem objevil v souvislosti s vysazením HAK a je na samé hranici). Ovšem i navzdory těmto příznakům jsem u sebe i po vysazení HAK pozorovala výskyt hlenu připomínajícího bílek a to v dostatečném množství. Chci se proto zeptat, zda-li jeho výskyt je skutečně důkazem ovulačního cyklu či se může objevovat i v cyklu anovulačním. Po přečtení článku, jenž je mimochodem velmi zajímavý a díky za něj, se dívat na svět veseleji. I když v současné době HAK užívám, plánuji ji vysadit a s manželem začneme "pracovat" na miminku! Děkuji předem za odpovědi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.