| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Symptotermální metoda IV. - Syntéza

Ahoj Hani, díky za názor a odpověď. U Mojžíšové mi řekli taky, že se otěhotnět nemá, když se začíná. Je to asi logický, dokud nejsou svaly zpevněné, tak by nemusely těhotenství udržet. Já už teď nově cvičím 5,5 měsíce a Mojžíšová píše v knížce, že výsldky bývají nejdřív za půl roku, tak jsem zvědavá. Určitě se nechej čas od času zkontrolovat od rehabky ke které chodíš na mobilizace, jestli děláš cviky dobře. Tělo když je už trochu posílené tak má tendenci se flákat a člověk to pak může začít cvičit špatně. Díky i za radu ohledně počtu dní, asi jsem to špatně pochopila. Nakonec to dopadlo tak, že 25. den bylo špinění, 26 nic, 27 trochu špinění a 28 začala MS. Teplota klesla až 27. a nejvíc 28. den. Takže nový graf /cyklus začíná až tím 28. dnem?
Je fakt, že člověk když vidí, že to nestihl v ten pravý čas, tak není pak tak zklamaný! Nevím proč jsem s tím nezačala dřív... Vlastně vím, kdysi jsem to zkoušela, ale vzhledem k tomu, že jsem tehdy nevěděla nic moc o ostatním, jen o teplotě, tak to nebylo jednoznačné. Hani, přeji hodně štěstí se snažením a někdy se ozvi na mail jestli budeš chtít jak to s tebou vypadá. Držím palce. Hanka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.