Ja mela cisare v UK a sla jsem domu 4ty den. A moc rada. Vubec si nedovedu predstavit, co bych delala 2 tydny v nemocnici a proc?????? Chteli me pustit az 5ty den, sama jsem si 4ty den vyprosila - a to jsem mela skvelou, soukromou porodnici, - vlastni pokojik, televizi, skvely personal.. no proste zadna stiznost, ale tesila jsem se proste domu. Zacit svuj novy zivot se svymi drobecky co nejdriv.
A to nemluvim o uctech za nemocnici. (I kdyz to nebylo mnym pripadem, platila to pojistovna, ale v UK je nemocnice "nejdrazsi hotel" na svete)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.