V listopadu 2006 jsem porodila svého syna v porodnici v Turnově. Před porodem jsem ležela na oddělení 14 dní. Všechny sestřičky byly milé a ochotné, lékaři také. U porodu byl primář Mikl, i ten byl velice příjemný. Manžel byl u porodu, byl přítomen i u poporodního vyšetření dítěte. Poté jsme leželi všichni tři ve velké posteli na porodním sále. V prvních dnech se mi kojení moc nedařilo, ale s pomocí velmi ochotných sestřiček se vše zvládlo a kojila jsem 15 měsíců.To, že jsou společné sprchy pro celé oddělení, se dá těch pár dnů přežít, podle toho si přece porodnici nevybíráme.Jestliže budu ještě někdy rodit, určitě zase v Turnově.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.