Přidat názor k anketě manželce
Paní Helo,
co to tu povídáte za výmysly. Mé děti jsou velice úspěšné a oblíbené ve společnosti. A jsem si jist, že jeden z důvodů je, že se umí slušně a ohleduplně chovat k lidem kolem. Má dcera rozhodně nikde ňadra na veřejnosti nevytahuje a nevymýšlí si žádné důvody proč to dělat. Zneužívat dítě k takovým věcem je velice ohavné. Vy tu mluvíte o době před sto lety... já nevím jak to chodilo před sto lety v tomhle, ale děly se jiné strašné věci a myslím, že jsme se za tu dobu někam dostali a máme jiné morální zásady a měřítka než před První světovou válkou.
Rady typu, ža mám jít jinudy si nechte. Myslím, že by se nikomu nelíbilo přehlížet a tolerovat neřest. To už bychom rovnou mohli přehlížet, když někdo někoho bije na ulici a raději přejít na druhý chodník a tak dále. Ale já zavírat oči před takovými věcmi nebudu, to bychom se opravdu mohli vrátit o sto let nebo i rovnou do středověku. Tam si taky nikdo ničeho raději nevšímal.
Jestliže kojíte své miminko před starším dítětem tak to je snad ten nejhorší případ. Rodiče by měli jít příkladem svým dětem. Vy sice možná příkladem jdete, ale za to velice nemravným. Pak se nedivte, když se vaše dítě bude někde obnažovat na veřejnosti nebo dokonce...! Bude mu to připadat jako normální, vždyť vy se ukazujete taky běžně. Jak mu pak můžete vysvětlit, že obnažování není v pořádku, když vás u toho vidělo?
Předchozí