Milá paní doktorko, rád bych byl kdyby jste mi netykala. Já mám také titul a nešermuji zde s ním, ale hlavně se chovám slušně a netykám kde komu.
Neradím nekojit, ale jde mi o to, že matky berou mateřskou jako nějakou dovolenou pro radovánky a neumí dítěti něco obětovat. Raději si jedou do nákupního centra, tráví tam celé dny i s dítětem a samozřejmě ho tam i kojí a to klidně mezi spoustou malých dětí, žen a mužů. Mnoho lidí to uvádí do trapných situací a je zcela zřejmé, že některé ženy to dělají zcela záměrně, protože se rády ukazují. Zlváště ty hodně obdařené.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.