Ahoj Hani, já mnoho zkušeností nemám. Měřím taky teprve druhý cyklus. Ale z toho, co píšeš, to vypadá, že si potřebuješ od doktorů, laboratoří a různých hormonů odpočinout. Je jaro, přichází léto - ta nejkrásnější období roku. Zkus se uvolnit a nechat hladiny svých hormonů prirozeně srovnat. Cykly se pravděpodobně měnily (hlavně ten 45-denní tu byl) v důsledku ládování té chemie. Teď se Ti to asi srovnává, cykly se tedy zkrátily. Jinak už jsem tu někde četla, že špinění patří do "starého" cyklu. MS začíná až skutečným krvácením - tudíž jsi měla poslední cyklus 27 dnů, což je lepší než pouhých 25 :) Každopádně si kup co nejdřív digi-teploměr s dvěma desetinnými místy nebo začni měřit obyčejným rtuťovým - já jej používám a jsem maximálně spokojená, je na něm vidět, ikdyž je teplota někde "mezi" a vše PŘESNĚ zaznamenávám do tabulky. Přidej sledování hlenu a čípku - navíc si pro určení ovulace můžeš pomoci ovulačním testem - a pak se s partnerem cíleně tulte :) Bašti vitamínky, snaž se být v pohodě
a přistupuj ke všemu pozitivně naladěná. Budu moc držet pěstínky!! Hodně sil, zdaru a štěstí!! Zatím pa, Iv* :)
Předchozí