Ahoj Šárko, já mám podobný problém. Asi od ledna si měřím bazální teplotu a ty hodnoty, co naměřím jsou podobné, jako jsi uváděla ty. Když jsem vynechala HA, tak jsem měla potíže s MS - cyklus trval 40-60 dní. Pak mi lékař řekl, že mám nedostatečnou funkci žlutého tělíska a předepsal mi Duphaston. Cyklus se sice upravil, ale mám pocit, že u mě nedochází k ovulaci. Mě se teplota pohybuje od 36,3-36,8 stoupá a kolísá během celého cyklu.Taky už se začínám strachovat. O mimčo už se snažíme 10 měsíců a furt nic!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.