ahoj Jitko, mám jedno dítko a snad budu mít někdy ještě další. Znám ty deprese když už člověk myslí. Mě se to stalo minulý měsíc a je to hnusné! Mám taky delší cykly a vždy když má být ovu tak mě bolí celý den pravá strana, tak nevím jestli to je v pořádku. Není to nic příjemného je to jako slepák.Tak jsem v očekávání ovu snad proběhla v pátek 11.6. tak uvidíme. Budu čekat. byl to 26 DC, mám to vše takhle opožděné.no jsem zvědává.Zkoušíme to od října. Věšet hlavu nebudem a bříška nám určitě narostou!!! Tak měj se moc krásně a těším se na zprávičku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.