Ahoj Jano,
po delší době se dostávám na tuto stránku a vidím, že diskuse se docela rozvinula.
Rozhodně bych si nedovolila tvrdit, že zdravotnický personál je placen bůhví jak dobře a už vůbec ne to, že si z pojištění vše zaplatím. Tak to z mého příspěvku ani nemělo vyznít.
Vzhledem k tomu, že má velmi blízká příbuzná pracuje v porodnici na novorozeneckém oddělení, dovedu si aspon zčásti představit, jak náročná je to práce, jaké jsou to nervy a stresy a že mnoho maminek se neumí chovat a je hysterických,.....
Není ovšem problém pacienta, že zdravotnický personál není dostatečně placen-já zaplatila vše, co se po mně požadovalo....
A ještě souhlas s koncem tvého příspěvku-mluvila jsi tam o slušném chování-ale to by mělo platit oboustranně. Já bych si v životě nedovolila nepozdravit, nepoděkovat-to prostě považuji za samozřejmost.
Tak snad závěrem-Podolí bylo fajn-počáteční poradna, lékaři a sestry,porod,nadstandardní pokoje ... (to jsem-aspon zčásti popsala již v původním příspěvku). Jen na standardním pokoji jsem zažila pár lidí, kteří pověst Podolí fakt kazí-a zcela zbytečně. Většina normálních lidí je v pohodě a nebo aspon nevytváří stresující a nepříjemné situace.....Ale o tom byl můj původní příspěvěk.
Předchozí