Ahoj Iv, díky moc za radu i podrobný popis. Hned včera když jsem šla z práce jsem si koupila 4 testy, uvidím jestli to bude stačit. :-) Už se těším na testování. Jsem tak ráda, že jsem se pustila do čtení diskuse. Odpovědělo mi to na spoustu otázek! Tobě taky ještě jednou dík. A buď klidná a nenervuj se, pokud možno. Jsi proti mně mlaďoučká - mně je 30 a snažíme se už 2 roky. Ty máš spoustu času, to mně přijde, že se mi to krátí :-)) Ale ne. Jen chci říct, že vím jak ti je a jak je člověk zklamaný když to každý měsíc nevyjde. Já už jsem navíc těhotná byla a pak to mrzí mnohonásobně víc, když to nevyjde. Člověk to ale musí brát tak, že příroda ví, co dělá a když něco není v pořádku, sama těhotenství ukončí. Je to jistě lepší, podle mého názoru, než mít nemocné mimi a být z toho celý život nešťastná. Ale to se nám věřím nestane. :-) Držím palce a budoucím bříškům zdar! Koukala jsem v diskusi, že jsi měla otázky ohledně Mojžíšové, zkusím sem ve zkratce něco napsat. Cvičím bezmála rok s určitou (IVF - těhotenskou pauzou). Tak papa a měj se krásně. Hanka
Předchozí