Ahoj viki,
my jsme se před půl rokem, kdy naší Emmi bylo pět měsíců stěhovali z Německa do Holandska.Všechno sbalit, přestěhovat, vybalit na hromadu, dát do pořádku celý dům, který byl za přijatelnou cenu a v hrozném stavu. Do toho samozřejmě běžná péče o domácnost a děti. Asi dva týdny jsme spali na matraci na zemi v nevymalované místnosti bez podlahové krytiny. Stokrát za den se mi chtělo brečet únavou. Ale nepřestala jsem kojit a Emmi spala s náma dál jako předtím a spal s námi i Šíma, protože pro něj to byla taky veliká změna a všichni jsme potřebovali cítit, že jsme jedna rodina, že se navzájem máme.Dneska už bydlíme normálně, Emmi je rok a stále spí s náma, jako před ní Šíma. Ten má už svůj pokojíček a je na to patřičně pyšný. Myslím že už si to mazlení nastřádat a tak teď může hrát velkýho kluka, který jen tak občas, nenápadně po ránu taky vklouzne k nám do postele. Myslím, že je potřeba si určit priority, co vnímáš ty jako důležitější. Já myslím, že dětem trošku zdravého nepořádku jen posílí imunitu.
Měj se hezky
Hanka
Předchozí