vujinko ja tam rodila minuly rok v rijnu. rodila jsem sekci takze jsem nebyla usetrena nesmyslneho pravidla nedavat dite matce po sekci tri dny pres prevaznou cast dne. I kdyz ja se nedala a dite doslova jim brala.byla jsem ponekud zivejsi nez je asi obvykle. prvni den na jipce resit nebudu,ale pokud ti mohu doporucit bez na nadstandard. Tam je to super. Sestry pomohly s cim mohly. Na odd.sestinedeli jsem s nima mela docela problem tedy s tema detskyma sestrama. jinak mi je docela lito, ze nebydlim bliz jinak bych tam sla ted rodit znovu. I kdyz tam necekej nejmodernejsi vybaveni, ale za to ja mela stesti na prijmne lidi.hodne stesti i tobe
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.