Dobrý den, je to už velmi dávno, co jsem psala... ale abych vše uvedla na správnou míru... Když mi lékař vyvolal porod ráno... nikdo z lékařů mně už neprohlédl během celého dne, a pak tedy pro ně bylo velké překvapení, že v šest večer rodím.... nebyl tedy čas na nic...na klistýr, sprchu... Sice jsem chodila na natáčení, ale tam mi porodní asistetntky tvrdiy, že se to nepozná... že až si udělá čas lékař, aby se podíval, tak se uvidí... čas byl až večer v šest. Vadilo mi, když se miminko narodilo, nikdo mi ho neukázal, natož aby bylo přiloženo, hned bylo odneseno..(na potíže se přišlo až později). Také netvrdím, že veškerý personál byl nějak hrozný, ale dost velká část s kterou jsem se setkala, nepůsobila ani trochu mile.. Byly tam i ochotné a milé sestry, ale tech za moje působení bylo nějak míň. Nějaké menší potíže s miminkem byli, tak jsem ho hned nemohla mít u sebe. Když už to pak šlo, tak jsem se setkala se setrou (bohužel jsem se s ní setkávala delší dobu), která mi miminko měla nosit na kojení... Byli jsme tak domluvené... za celou noc jsem ho neviděla.. až když jsem se jí ptala v pět ráno, tak mi ho za dvě hodiny donesla s proslovem, že je přebaléné, nakrmené, tak ať ho nechám... Možná jsem měla jen smůlu, netvrdím, že to tam takle funguje pokaždé, alé já mám tento zážitek.
Předchozí