No asi jsem divná,ale my četli akorát tak MAnku, Cipíska a tak...klasika je nebavila.....takže jsme to nahradili příběhy a encyklopediema...ty je bavili fakt víc.... Českýho Honzu jsme četli ještě před vstupem do školy a v první třídě začal starší chodit do knihovny dostal průkazku....a to si vybíral příběhy o zvířátkách...malované čtení...to bavilo i mladšího.....vždycky je nechám vybrat a najdu i něco co jsem četla jako malá já.... přečetl komplet vše co jsme našli od Astrin Lingrenové....asi 20knih... Ve škole četli Malýho čtenáře....v první. Nic drastického....a slabikář....
A co fakt potěšilo, když mi o prázdninách syn řekl..maminko pojď mi zase najít co jsi četla jako malá. To jsou samé krásné knížky: Kluci holky stodůlky, Emil a detektivové, Ocelové město(to tak barvitě líčil ve škole o hodině čtení, že úča říkala o konzultacích...asi bych to měla konečně dočíst) Báječný trest, Ostrov přátelství...no prostě tyhle a jiné...nyní skočil na Foglara.... a čtení táborového ohně...a Magic přečetl teď jedním dechem....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.