Ahojky, zcela souhlasím s maminou z USA :) Já tedy po vysazení HA (mimochodem skoro po 6-ti letech) menstruaci dostala téměř přesně na den, ale to je u každé z nás jiné. Kámoška vysadila po čtyřech letech a dostala MS o 14 dní později. Její kolegyně taktéž. No a já to měla zase skoro přesné - jak vidíš, u každé z nás je to jiné. 30-ti denní cyklus nic není, buď v pohodě! A taky čím déle HA bereš, tím je to po vysazení horší. Proto tehdy (po jednom roce braní) jsi potíže neměla - ba naopak Ti to pomohlo otěhotnět. Ale teď jsi to ládovala dýl. Určitě je to tím. Dej tělu čas. Já vysadila koncem prosince. V lednu jsem ještě nechtěla otěhotnět, ale od února se snažíme. Teď je polovina června a stále nic :( Teploty měřím od konce dubna a všechny sympotmy sedí. Neklesej tedy na mysli, tento problém řeší spousta z nás!! Navíc průměrná doba plánovaného otěhotnění je 6 měsíců. Cyklus se Ti postupně srovná a teploty začnou být takové, jaké by být měly. Držím pěstínky, aby to bylo co nejdřív! Hodně zdaru, trpělivosti i štěstíčka! Zatím papa, Iv*
Předchozí