Take my jsem smeli prozit prozitivni porod v Horovicich. Podle meho je tato nemocnice idealni kompromis mezi Vrchlabim (ideal) a prazskou nemocnici (velka, neosobni instituce). Obrazky porodni mistnosti jsou pravdive, personal (u porodu a na sestinedeli) je vstricny. Vana je v kazdem pokoji a tocne je 500Kc.
Horovice nedela zadne problemy u pritomnosti kohokoliv. Cena za ucast je 450Kc/osobu. Ja jsem mela manzela a porodni asistentku u porodu. Bylo to idealni reseni (tj. osobni a odborna podpora, kterou znam dlouhodobe).
Sepsala jsem si prani o porodu a v sestinedeli na papir a predala personalu. Ten se k mym pranim postavil konstruktivne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.