| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou

Markéto,

nevím, koho s lékařů a porodních asistentek mělas u porodu ty, ale děláš tu UH pěknou reklamu....
Bydlím kousek od porodnice, znám tu hodně maminek, není tu jediná, které by byl "odpuštěn" nástřih hráze, nakonec sama sem od PA, co mě rodily dozvěděla, že prvorodička potřebuje nástřih hráze vždy, neboť nemá pochvu dost pružnou..už tento medicínský nesmysl o něčem svědčí....naopak mě šokuje,kolik maminek má nástřih hráze roztrhnutý až do konečníku ( ano, podle výzkumů nástřih hráze pře rupturou konečníku nechrání,ale naopak ji způsobuje.na to člověk přijde i na základě zdravvého selského rozumu,že) Ovšem, když mi osobně pan primář tvrdil(tehdy můj ošetřující gynekolog),že nástřih se provádí jako ochrana konečníku...tak už bych se nechtěla dostat pod ruku takovým odborníkům.
Porody do vody jsou v této porodnici kapitola sama pro sebe, ano, občas tam někdo do vody porodí,ale existuje seznam úžasných porodnických bludů, který PAtky používají, aby ženám porod do vody vymluvily,asi ho vydám knižně.
jasně, občas se někomu zadaří..je to o štěstí na porodní asistentku ochotnou kleknouk k vaně nebo porodní stoličce...bohužel častěji spíš nezadaří,
Nedávno nám to tady v akci předvedl MUDr. Sviták, nejdřív tvrdil,že u nich v porodce je možné vše, pak se ozvaly, ty kterým umožněno nebylo a neexistoval k tomu důvod, tak pokračoval tím,že je to přece úplně jedno v které poloze se rodí a že píchnutí vody nevadí (mě se nikdo ani neobtěžoval říct,že mi ji při 3cm píchá) a vyvrcholil tím, že výzkumy WHO a Cochrane- německé lékařské knihovny, jsou naprosté nesmysly.Nakonec nechal diskuzi smazat...došly mi argumenty.
my tady z okolí momentálně řešíme, kde dělají dobre plastiky pochvy, hodně z nás ji totiž opravdu potřebuje...

Smutné je, je žena si stále oficielně ( neoficielně to samozřejmě možné je) nemůže vybrat k porodu lékaře či porodní bábu, tak jak je to možné ve vyspělejších zemích a je to i levnější.Tak by zhasli tyhle diskuze typu:protože já rodím snadno a rychle,porodní asistenka se dobře vyspala a porod proběhl bez komplikací, tak je to skvělá porodnice a jestli to měl někdo jinak tak to není možný...Víš, já sem totiž jedna z mála, která si dovolila si oficielně a pak i veřejně stěžovat, děsí mě,že ty ostatní si stěžují jen mezi "maminkama" na pískovištích.Kdyby si stěžovali trochu víc a hlasitě, možná bysme všechny měly "luxusní" porod jako ty.

nakonec, proč je 8.října před MZ v Praze demonstrace za zlepšení porodnické péče,že.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.