| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Okresní nemocnice

Taky bych se chtěla podělit o svou zkušenost s porodem v Havlíčkově Brodě. Rodila jsem zde své druhé dítě. Vše nasvědčovalo, že budu rodit před termínem a nakonec jsem byla přijata ve 42 týdnu na vyvolání porodu.
Příjem probíhal jako v každé nemocnici. Nejdříve papíry a pak přijímací vyšetření. Sotva jsem usedla vedle pana doktora z vedlejší místnosti vykoukl pán se slovy ,,dělej stydne ti to!"
Tak se pan doktor pustil rychle do práce. Oznámil mi, že odstraní vak blan z děložního hrdla a pak provedeme UZ. Zákorok byl dost nepříjemný a bolestivý. Na UZ mi po břiše jezdil tak rychle a prudce a s malým množstvím gelu, že jsem si připadala po těchto vstupních vyšetřeních jako by mě někdo zmlátil.
Porod se ten den boužel nerozběhl. Tak jsem další den nastoupila na porodní sál. Pan doktor mi zavedl tabletu a čekali jsme s mužem až se dostaví stahy. Dostavily se asi po hodině. A po další hodině už byly po 3 mintách. Celkem 4 hodiny po zavedení tablety jsem porodila krásného chlapečka. Rodila mě velice příjemná porodní asistentka. Nástřih byl boužel nutný. Šití provedla velice dobře. Skoro vůbec to během dalších dní nebolelo a se stolicí nebyl žádný problém.
Na oddělení šestinedělí měla službu výborná směna. O všechno se perfektně postarali. Malého si nechali přes noc u sebe a já se mohla v klidu vyspat.
Takže jediné na co bych si mohla stěžovat je systém, ve kterém se musí v 4.30 hod ráno měřit teplota a od té doby se dveře na pokoji nezavřely - uklízečky ( které neumí používat kliku), snídaně a po sobě jdoucí vizity. Takže dopoledne byla hodně hektická. Ale miminka byla stále po dohledem a v pořádku. Byla tam jen jedniná dětská sestra, která měla trošku problém s respektováním přání maminek a jela si podle zavedeného ( letitého systému).
Jinak bych tuto porodnici označila jako průměrnou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.