Ivi, já jsem taky nevěděla co je levátor, dokud jsem nebyla na stole a pak už nešlo utéct! :-)) Není to tak strašný, myslím, že porod bude horší, ale na příkoří tohoto typu se zapomene nejdřív. Taky ti držím pěstičky ať se zadaří i bez cvičení. Já mám po MS a začínám "zkoumat" druhý cyklus. Tak se mi objevil dnes (den po MS) hlen podobný bílku, tak jsem teď zmatená.. I teplota klesla (o 0,2 st)ale to jsem se dívala do tabulek od Aleny, že to tam taky tak má 1 den po MS... Tak možná nějaká náhodička. No nic budu sledovat dále a třeba budu chytřejší. Tak přeji jasné hodnoty na teploměru a slunce v duši. Jednou se dočkáme!! Ahoj, H.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.