já jsem v Krči rodila přd půl rokem a byla jsem spokojená... jasně nechutnalo mi jídlo, ale to asi v žádné nemocnici apod., něco jsem snědla, něco mi donesl manžel... takové kraviny neřeším... také jsem rozbila teploměr, ale poprosila jsem uklizečku a uklidila to hned... já mám takovou zkušenost, že když se chovám slušně, tak dostávám slušné reakce... také jsem nepředpokládala, že jedu na pionýrský tábor, že se o mě bude pořád někdo starat... prostě když jsem něco chtěla nebo potřebovala tak jsem požádala a šlo všechno... takže jsem byla se zásadními věcmi spokojená a včem ne, to jsem si poradila
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.