| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakult.Thomayerova nemocnice s pol.

Osobně do Krče pojedu jen v nejvyšší nouzi, protože ji mám blízko, ale dobrovolně už ne.

Zážitek první: První dítě jsem rodila v Neratovicích, a protože potřebovalo na nedonošenecké oddělení, převezli ho hned po porodu do Krče. Tam jsem za ním přijela až čtvrtý den, kdy jsem byla po císaři schopna převozu. Na nedonošencích to bylo celkem OK, až na jednu situaci, která mě totálně dostala. Měla jsem povolenou vycházku od odpoledne do 22 hodin (abych se zvládla s manželem otočit autem domů a přivézt si vůbec nějaké věci, porod byl nečekaný). Mimčo jsem předala sestřičkám, spolu s odstříkaným MM, a v klidu odjela. Jaké bylo moje zděšení, když mě po návratu seřvala jiná sestra jako malého haranta, jak si to představuju, vrátit se takhle pozdě, dítě není vykoupané, pláče hlady, leží samo v postýlce na pokoji atd. Nezmohla jsem se jako vyjukaná prvorodička na slovo odporu, spíš jsem se ještě já omlouvala! Dneska bych tam udělala povyk, jak je tohle možné, jak mohli zanedbat péči o svěřené dítě, a k tomu na nedonošencích!!!

Druhý zážitek: druhé dítě jsem rodila rovnou tam. Na šestinedělí si nemohu stěžovat, protože jsem měla nadstandart, a tam se asi opravdu chovají jinak než na normálním oddělení. A navíc už jsem nebyla prvorodička a spoustu věcí jsem si vydupala. Ale co byla hrůza, byl porod. Mimčo jsem přenášela, a tak se rozhodli mi porod vyvolat. Nedařilo se jim to, tak se mnou během tří dnů udělali tolik procedur a nacpali mi tolik chemie (která se prý i vzájemně mlátí mezi sebou), že tělo úplně zblblo a přestalo poslouchat. Takže to nakonec skončilo císařem, a do dneška si myslím, že nemuselo, že stačilo mi dát víc času. Prostě tohle dítě chtělo ještě počkat.~Rv

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.