Rodila jsem v Motole své první dítě(zima 07), ze všeho maximálně vyjukaná a nevědíc co mě čeká. Co se týče porodu, tak naprostá profesionalita ze strany doktorů a tudíž z mé strany naprostá spokojenost. Pokoje na šestinedělí jsou vyřešené co se týče sociálního zařízená také dobře. Jediné co bych asi této porodnici vytkla je přístup sester na šestinedělí, byl někdy i dost příšerný, sestry neochotné a nervózní.Co se týče kojení,které je po porodu to nejdůležitější, tak tam se moc neřeší, neochota strávit trochu více času s touto problematikou a v případě potřeby se opravdu mamince věnovat byl problém, po pár neochotných odpovědí se raději po sestrách toho moc nechtělo. Já to nějak neřešila, byla jsem s miminkem spokojená a náladu mi nic nedokázalo zkazit. Snažila jsem se sestry chápat, že mají nejspíš hodně práce, ale úsměv na tváři a milé jednání ještě nikoho o čas neokradli. Ještě bych ale ráda dodala, že doktoři v Motole byli naprosto báječní a že všude je něco a všude se najde někdo, kdo nemá úplně super náladu.
Předchozí