Na Bulovce jsem rodila před dvěma lety. Měla jsem porodní plán, kterého se v podstatě drželi a vše šlo poměrně v pohodě. Jediné co mi během porodu vadilo bylo neustálé napojení na monitor. To už si tentokrát nenechám líbit. Když je mimi v pořádku na co ho neustále sledovat. Také mě preventivně napíchli - to se mi osobně taky nelíbilo. Bylo to nepříjemné a pořád se mi ta kanyla (či co to je) zachytávala za oblečení. Personál byl ale milý a vstřícný. Po porodu jsem byla na gynekologii - už před dvěma lety byl nával - ale malou jsem měla normálně u sebe. Jen ty pokoje jsou na 3 dospělé a 3 mimi trochu malé - žádný přebalovací pult(vše se odehrávalo na posteli) žádný prostor na osobní věci a dostat se z postele byl taky trochu kumšt(postýlky s mimi byly těsně napresnuté do mezer mezi námi. A bohužel velice nepříjemná sestra. Jídlo - normální - bylo otřesné. Já měla vegetariánskou stravu - nic moc ale pořád trochu lepší než ten normál. Ale zapomeňte na to že by dávali nenadýmavou stravu. Docela drsně cibule, luštěniny... Ale je tam možnost nadstandardního jídla. Možná že to je lepší. Příští rok půjdu taky rodit na Bulovku a modlím se za volný nadstandard. Držím palečky všem těhulkám a přeju krásný porod kdekoli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.