Já osobně mám s Plevou velmi negativní zkušenost - i když deset let starou. Syn se narodil dříve a přidušený - byl cca 3 týdny na novorozeneckém, kde tenkrát Pleva odchytával budoucí pacienty, tak jsme se dali přesvědčit. Při první návštěvě nám řekl, že máme vzdát kojení, když byl dosud krmený sondou (dr. ke které jsme pak přešli, mu nemohla přijít na jméno), odmítal nám psát sanitky na rehabilitaci (bydleli jsme mimo město bez auta), no prostě do měsíce jsme byli jinde. Už jsem to o něm slyšela i odjinud - pokud máte tzv. normální dítě, které nepotřebuje nic speciálního, je to ok, ale jinak s ním můžete mít problémy, zvlášť nepatříte-li k movitějším a "váženějším" občanům, kterými se, jak se říká, zabývá moc rád. Ale tahle druhá část je "jedna paní povídala".
Mám osmiletou zkušenost s dr. Žemličkovou na Tržnici, ordinuje vedle dr. Pínové, o které už tu někdo psal, a dvouletou zkušenost s taky už zmiňovanou dr. Červinkovou, ke které jsem z rodinných důvodů přestoupila po narození druhého dítěte. Obě jsou super, dá se s nimi normálně mluvit a na cokoli zeptat i po telefonu. Chodit k dr. na nějakou polikliniku je docela výhodné v tom, že když člověk potřebuje třeba ORL nebo kožní, má to v baráku
)
Abych to uzavřela, já osobně bych k Plevovi nešla, fakt mi přišel takový jako blahosklonný, povýšenecký --- ale deset let je deset let a možná má někdo jinou zkušenost.