Elisko
Mas krasny jmeno, poklona rodicum. Bohuzel, jsem svuj predchozi prispevek napsala aniz bych jsi precetla tvuj clanek. Coz vim, ze bych nemela. Pardon, proste jsem to potrebovala vypsat. S tvym konkretnim, pripadem ti moc neporadim. Ale pokud se mam popsat moji predstavu idealniho tehotenstvi a porodu. Tak bych si opravdu vybrala kombinaci mezi CR a Holandskem. Jestli bude vse dobre probihat tak se na porod ve moji posteli docela tesim. A na poporodni peci taky. Ale jestli bude vse dobre probihat?
Tady je problem, ze my{ja} mame tu hranici, kdy jsi ma problem resit nekde jinde nez oni.
Nejlepsi u meho doktora bylo, ze aniz by jsi poslechl srdce. Mi zacal vysvetlovat, jak je vysoky pocet potratu, ze prvni dva potraty jsou docela normalni. No ja bych jsi jeho pristup predstavovala asi tak, riziko je velke, ale mi udelame vse proto aby se to nestalo.
P.S. Taky mne napadlo a nemohla by jsi se prihlasit do zdravotniho pojisteni v Rakousku. Ale vubec to nemam nijak podlozene, jestli je to mozne.
Drzim palce. Spokojenym ditkum a maminkam zdar.
Předchozí