Chtěla bych se zeptat: Teprve cyklus a kousíček provozuji STM. Před MS a těsně po ní jsem měla BT okolo 36,9. Pak mi spadla na 36,5 a tam je pořád a to jsem už 23 DC (C-31). To znamená, že jsem ještě asi neovulovala a i OVU testy to potvrzují. Zhruba od 16DC do 21DC jsem měla jakési změny na čípku a i místo mléčného hlenu jsem zaznamenala velké (opravdu velké) mokro, ale ne bílek (ten asi vůbec nemám a to se láduju i kys. listovou). Je možné, že při anovulačním cyklu se dějí změny tam uvnitř jako u normálního cyklu? Nebo mi třeba jen nezareagovaly teploty, když mi ani v minulém cyklu neklesly před MS(měřila jsem tehdy jen cca 4 dny před) a vlastně jakoby doznívaly i přes MS. Jsem taková "úchvatně zmatená". Snažím se první cyklus něco zmapovat a hned prd:-)). Díky Karolína
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.