Ahoj! Já na Tebe taky často myslím a držím pěstínky!! Myslím si, že do října můžeš být ještě klidná! Ono to někdy fakt trvá i rok. Mám doma brožurku o PPR a tam se píše, že chtěné těhotenství se daří v průměru
po 6-ti měsících snažení 50%-tům párů, po dalších 3 měsících snažení otěhotní 80% párů. Zbylých 20% má pak obvykle nějaké zdravotní problémy. Většina z nás by tedy měla do jednoho roku snažení otěhotnět přirozenou cestou. Musíme věřit, že právě my jsme ty zdravé případy :) Navíc ty už dcerku máš - určitě se to během léta podaří!! Snad už to vyšlo tento cyklus!! Však uvidíš, hlavně se snaž být v pohoděnce! Ikdyž je to těžké, já vím.
Já mám dnes 29.DC a zároveň 13.den zvýšených teplot. Krásně mi teď drží teplota (už asi týden) na rovných 37,2. Mám tedy stejnou teplotu jako Ty :) Ale nezvyšuje se, ani nemám žádné příznaky těhotenství. Vím téměř jistě, že to dostanu. Proto taky nic nečekám a snažím se být v poho. Příští měsíc to jistí :) Navíc budeme mít s manželem v plodném období dovolenou, tak to snad vyjde. Sice budeme makat na baráčku, ale budeme spolu a bude pohoda...už se těším :)
Takže - moc na Tebe myslím! Klídek, pohodičku a kéž se zadaří! Držím všecky pěstínky! A kdyby náhodou nic - fakt máš ještě nějaký čas k dobru :) Ale chápu Tě. Mnoho sil a trpělivosti do závěrečných dnů cyklu! Určitě se ozvi, jak to s Tebou vypadá!! Zatím pá, Ivík :)
Předchozí