Je mi moc líto,co se vám přihodilo a za jakých okolností...tohleasi nikdy nepřebolí...
Jen dodám,že právě tento příběh popisuje to,co se občas snažím některým maminkám říci,a to že lékař není Bůh,je to omylný člověk a není dobré ho ve všem slepě poslouchat.Neříkám,že to dělají ve zlém úmyslu,ale buď u toho prostě nepřemýšlí nebo mají zažité 100let staré věci a nejsou ochotni se přizpůsobit pokroku medicíny.Proto se objevují testy na imunitu,neživé očkovací látky apod.Kdyby tohohle nebylo,mohli jsme zůstat u pijavic.
Nejsem proti očkování,ale maminky proboha,přemýšlejme,jestli je to vždy nutné,jestli uvěříme všem reklamám a jestli vůbec můžeme věřit našemu pediatrovi.Já tomu svému důvěřuji,ale když má jiný názor než já,řídím se svojí hlavou nebo požádám někoho třetího o jakousi konzultaci. Pravda je,že nejsem laik,ale zdravotní sestra s 15-ti letou praxí,takže v tomhle směru mám samozřejmě výhodu.A také jsem zastáncem spíše přírodních prostředků.
Ale NIKDO není nucen poslouchat slepě.Jsou to NAŠE děti a ne děti pediatrů nebo státu.
Předchozí