| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Náš očkovací příběh

To, co se stalo Milence je příšerné! To rozhodně.
Nezatracujme ale očkování, jako takové. Trvejme na šetrnějších vakcínách, dbejme důsledně na momentální i celkový zdravotní stav našich dětí.
Ty reakce mohou být fatální, na druhou stranu, jak dopadne kojenec s černým kašlem????
A to žijeme v zemi, kde se donedávna mělo za to, že jsou některé nemoci zkrátka a dobře vymýcené.
Jenomže díky snadno dostupnému cestování do exotických zemí (naprostým normálem jsou dovolené v Africe i s maličkými dětmi!), migrace obyvatel ze zemí bývalého Sovětského svazu...
To vše nás ohrožuje. Navíc bakterie a viry mutují, stávají se imunními proti původním vakcínám či naší rezistenci.
Já své dítě očkovala, kupovala jsem Hexavakcínu i za cenu té spousty peněz. Investice do zdraví dítěte je ta nejlepší. Malý byl 100% zdravý a já doufala, že nebude nějaká závažná reakce, naštěstí nebyla.
Za měsíc rodím a děsím se momentální situace - žloutenka, černý kašel.... Nikdy člověk neví, co na něj prsknul ten pán v autobuse nebo čím se může dítě nakazit na dětském hřišti (kde třeba vegetil bezdomovec).
Je pravda, že jsme hodně masírováni reklamami na meningokoky, encefalitidu atd. Na druhou stranu, jak budu žít s tím, že mi dítě umře na nějakou takovou chorobu a bude to třeba proto, že jsem ho odmítla naočkovat???

Proto si myslím, že by se nemělo řešit, jestli platíme 30 korun u lékaře, ale soustředit se na to, aby se plošně od státu očkovalo těmi nejkvalitnějšími vakcínami. Vždyť to nakonec vyjde samy pojišťovny levněji, než léčba následků.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.