Jsem celkem ráda, že se nemůžu k předchozím příspěvkům přidat. Rodila jsem v Teplicích před dvěma lety, přenášela jsem, takže jsem tam ležela na gyndě. Sestřičky skvělý! Přístup doktorů velmi dobrý (zvláště pan doktor David je moc milý a ohleduplný). Nemohla jsem si a nemůžu si stěžovat na nic. Prostředí taky příjemný. Někdy v únoru příštího roku mě to čeká podruhý a rozhodně se do jiné porodnice nechystám, protože se mi rodilo moc dobře a veškerý personál byl báječný. Tak se to asi už zlepšilo, od doby porodů popsaných výše. Což je jistě dobře.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.