| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Náš očkovací příběh

Mili, už dříve jsem zde na rodině četla váš příběh a je mi moc líto, co se stalo. Jsem ráda , že jsi ho zde zveřejnila, určitě někomu pomůže. Přeji celé vaší rodině do budoucna hodně dobrého.
K očkování, myslím si, že do určité míry potřebné je, ale děsí mě možné nežádoucí účinky, a také není jisté jestli si tělo očkovaného mrněte vytvoří požadované protilátky. Samozřejmostí by měl být individuální plán očkování, nám se ho podařilo dosáhnout poměrně snadno, synek je trochu dříve narozený a já jsem poněkud netypický alergik, takže nebyl problém se s dětskou lékařkou domluvit, myslím, že její přistup k očkování je velmi citlivý. Uznávám, že v mnoha případech tohle nemusí být jednoduché, ale už v přehledu očkování , který jsem dostala spolu s informacemi pro rodiče v porodnici je u každé vakcíny začátek očkování různý, např. u hexavakcíny se začíná mezi 3 a 6 měsícem, čili mě z toho logicky vyplývá, že nemusím začít hned ve 3 měsících. A nemusím dávat hexavakcínu. U vakcíny MMR jsem se setkala ve svém okolí se snad nejvíce nežádoucími účinky, vysoké horečky, trvající několik dnů zde byly běžné, přiznávám, že z ní nemám vůbec dobrý pocit a nejsem si jistá jejím přínosem, bohužel patří do kategorie povinných. Syn zatím naočkováno nemá, ostatní očkování u nás byla zatím bez problémů. Závěrem, očkování ano, ale s individuálním přístupem, pouze zdravé děti v úplně zdravé rodině.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.