Vy jste o měření imunity moc informací taky nepobraly. Ale to chování, dámy, máte hrozné. Zasloužily byste. Je mi Mili moc líto a snažím se s ní soucítit i když kdo to neprožil, ten tomu asi nikdy neporozumí. ALE! to neznamená, že všechno, co tady napsala je objektivní, že je to pravda nezkreslená utrpením. A možná i vědomím viny, protože vědět, že moje dítě má sníženou imunitu a nechat ho vedle sourozence s pásovým oparem... Mili vyjádřila názor. Já jsem vyjádřila názor. Ale chování si v každém případě zlepšete. Vaše vulgarismy jsou ubohé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.