| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Náš očkovací příběh

Tedy, to je hrůza, ten váš pediatr. S tím IgE je to někdy přesně, jak popisujete: první vlaštovkou je snížené IgA (nebo nulové, to je poměrně vzácné), načež IgE naroste nepřímo úměrně. Někdy se tyto děje dějí takřka současně, jindy ne a vzestup IgE hladiny na sebe dá dlouho čekat. Ovšem že pediatr neodhalil poruchu imunity tak zásadní, to je na pováženou.
Každopádně je ale vidět, že atopická zátěž v rodině je. Bohužel nejen ve vaší... (projevy atopie znám důvěrně...)

Moje dítě (19M) se narodilo s poruchou imunity- už teď má IgE kolem 150 a je silný polyvalentní potravinový alergik s již nastupujícími inhalačními alergiemi. Např. mléko nesmí být vůbec v domě, tady je reaktivita nejsilnější. Já sama měla jako dítě velmi silnou polinosu, IgE mám již od dětství kolem 200 a např.břízu IgE=40, trávy o něco málo nižší, atd. - jako dítě jsem měla věčně rýmu, když ne "klasickou", tak alergickou. Musím ale říci, že dnes, přestože laboratorní výsledky mám strašné, takřka nevím o projevech alergie, nemocná jsem cca jednou za 10 let. Zlepšení přišlo kolem mých 22 let a dodnes nevím, proč. Nemám tu větu ráda, ale občas k ní taky sklouznu: musíme doufat. A samozřejmě, pokud lze něco pro zlepšení aktivně dělat, tak se o to minimálně pokusit.

Tak, mějte se pěkně a přeju hodně sil v boji s atopií, ať už jde o příšerný a nervy drásající AE, alergie na kdeco, atd. Věra

PS: alergie na roztoče se většinou pojí s předchozí alergií na vejce - bylo to u vás taky tak? Kdybyste napsala na Vera.Kam@email.cz, byla bych ráda, už tu hranatou potvoru musím vypnout, dcera doráží :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.