Ahoj! Opět nemám žádnou extra radu :( Spíš jen nápady a domněnky. Taky měřím teprve druhý cyklus. Ale mám teploty téměř učebnicové. Můžu ale říct, že ještě minulý cyklus mi "lítaly" víc - ale i přesto byl poznat ten pravý teplotní vzestup. Teprve od ledna neberu HA a strašně moc začínám věřit tomu, že těsně po vysazení jsem snad ani neovulovala! Pak jsou teploty možná hodně rozlítané a časem se srovnávají - až účinek zbytků HA zcela pomine. Nemůžeš být ten případ? Brala jsi HA?
Podle Tvého popisu se Tvoje tělo snažilo mezi 16. - 21. DC ovulovat, hlavně podle změn na čípku a výrazného mokra. Tyto změny právě probíhají, když se tělo ovulovat snaží - pokud ovulace skutečně proběhne, měla by následně stoupnout i teplota (alespoň o 0,2 lépe však o 0,3 až 0,4 stupně). Když teplota nestoupla, tipuju, že tělu se ovulovat nepodařilo. Týnka mi psala, že má někdy ale ovulaci i 25. DC!! Takže se ještě třeba v tomto cyklu dočkáš! Pokud ucítíš výrazné mokro nebo čípek bude měkký a vysoko, zkus OVU-test. Hlen zkus hledat na čípku, já ho najdu vždycky jedině tam. I bílek.
A třeba se Ti jen nepodařilo ho najít.
Nezbývá, než trpělivě čekat a vše dále bedlivě sledovat. Neklesej na mysli, vše se vyjasní :) A řádně študuj symptomy :)) Hodně zdaru!! Zatím pa, Iv*
Předchozí