vážená porodní asistentko sice jsem už svou 2.zkušenost psala ale nejspíš špatně odeslala tak se prosím nedivte pokud se to tu objeví dvakrát. Chtěla bych se podělit o nejčerstvější prožitky v mostec.por.Musím říci že dát most.por. druhou šanci bylo pro mne velmi dobré rozhodnutí. Stále si v hlavě srovnávám ty neuvěřitelné rozdíly. Zatímco na první pobyt mám jen špatné vzpomínky tak teď nemohu mít jedinou výtku. Od první chvíle kdy jsme s manželem přišli na příjem jsme byli moc spokojeni. Sestřičky i paní doktorka byl příjemné. V některém příspěvku jsem četla že automaticky všechny děti odnášejí od matky, což mohu vyvrátit. Chlapečka odvezli na pokoj zároveň se mnou. Na novorozeneckém jsem se také setkala jen s vlídným chováním celého personálu. Vůbec nevím co bych dodala protože jsme byli opravdu moc spokojeni. Za ty 4 roky které uplynuli se to podle mého o 100% zlepšilo a tak bych chtěla všem moc poděkovat, že mám krásné vzpomínky, které jednoznačně převálcovaly ty staré špatné.Ještě jednou děkuji a nashledanou
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.