| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku I Pan Dolejš má právo na nové podněty

Jano, taky jsem otřesena osudem malého Lukáška a jeho maminky, ale mnohem víc jsem otřesena Vaším příspěvkem. A vy ten Váš "blábol" myslíte vážně? Nemůžu se srovnat s tím, že tohle napsal "člověk", navíc sama maminka dítěte.

1. článek byl převtat z časopisu Děti a my, který se věnuje rodině, dětem, vztahům, stejně jako tento server. Umístění tohoto příspěvku na Rodině mi přijde naprosto v pořádku.
2. Vy máte pocit, že tento příspěvek může rozbít Vaši rodinu???? Proč? Z jakého důvodu? Přestane Vám to klapat v manželství, protože někde žije malý postižený chlapec a jeho maminka, která si zaslouží mnohem víc, než jen náš obdiv?
3. Myslíte si, že člověk plný záště by byl ochoten myslet nejen na sebe a svého chlapce, ale i na ostatní postižené a jeho blízké a chtěl by pro ně udělat maximum tak jako Daniela?
4. Zveřejnění takových věcí je naprosto v pořádku. Máme se snad dívat na svět růžovými brýlemi a tvářit se, že se špatné věci nedějí? Komu tím prospějeme? Daniela a její činnost si zaslouží velkou pozornost. Hnusná a odpudivá byla spíš Vaše reakce.
5. Ve Vás článek vyvolat strach?
A z čeho? Ve mě vyvolal spoustu emocí, ale strach mezi nimi rozhodně není.
6. Doufám, že nás "blbých", co jsme dočetli příspěvek až do konce bude co nejvíce a těch "jako vy" co nejméně.
7. Také si myslím, že dobrých lidí je na světě víc, v tom jediném se snad shodneme. A Daniela určitě patří mezi ně, myslím si, že svým přístupem k životu může jít příkladem nám všem a mohli bychom se od ní učit.
Před Danielou smekám. Za Vás se stydím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.