byla jsem se svou sestrou u porodu svého synovce Pavlíka a z mého pohledu se nedalo rokycanské porodnici nic vytknout. Milý, přátelský a hlavně citlivý přístup jak porodních asistentek (jména jsem bohužel zapomněla), tak pana doktora Nováka. Přes všechny hrůzostrašné historky, které jsem slyšela od svých známých či kamarádek, jsem byla skutečně překvapena, a to v dobrém slova smyslu. Má sestra je též nadmíru spokojená, jak s péčí během porodu, tak s péčí poté.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.