| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Náš očkovací příběh

my máme naopak vynikající paní doktorku - možná mám jen iluzi, protože malá není nemocná - jsou jí 2 roky a měla teď podruhé rýmu s jednodenní horečkou + v roce tzv. šestou nemoc.
Ale k očkování. Už na první dávku tbc v porodnici měla nepřiměřenou reakci - speciální oddělení kalmetizace nám doporučilo očkovat hexavakcínou - v té době placenou 1500,- za dávku x 3 to byla před zvýšením rodičáku docela darda. Dětská paní doktorka obvolala všechny od VZP, přes kalmetizaci a dětské oddělení nemocnice, zda by se pro mne jako samoživitelku dala vyjednat výjimka. Nedala! Popůjčovala jsem si mezi kamarády na 1. dávku, 2. a 3. zaplatila Mudr. sama (objednávala vždy všechny najednou, aby měla jistotu, že lékárna nebude mít výpade a navíc z jedné šarže) a až při aplikaci jsem jí dávala platbu za dávku - po roce už přeočkování hradilo ministerstvo.
I přes nejšetrnější formu očkování měla na 1. a 2. dávku horečnatou reakci - prý byla jediná ze všech takto očkovaných dětí. Neumím si představit, jaká by mohla být odezva na běžné očkovací látky. Navíc mám osobní zkušenost s postiženými dětmi po běžném očkování proti obrně tzv. na lžičku a podobnou zkušenost tu má jeden z pediatrů - takže i naše mudra byla za můj přístup ráda.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.