Přidat názor k anketě manželce
Docela jsem se tady dobře pobavila, a musím uznat, že bych už i ráda viděla nějakou pohoršující se osobu nad mým veřejným kojením...sedím teď pořád sama doma a tak když už někam vyjdu ráda si s někým popovídám (i když toto by bylo pro dotyčnou na infarkt..ups). Každopádně - nemyslím si, že to ženské baví vytahovat prsa na veřejnosti, ale některé tupé hlavy by měly už pochopit, že v tom momentě toto není sexuální část těla - je to prostě flaška a mám-li plně kojené dítě, které potřebuje pít každé 2 hodiny znamenalo by to pro mně na výletě najít každé 2 hodiny pokoj a tam ho nakrmit...nereálne!! A proto zcela z vysoka kašlu na lidi kterým by moje krásné flašky mohly vadit (zřejmě sami nemají co ukazovat...brrr).. no, aby bylo jasno - mám na rameni plínku přehozenou přes hlavičku miminka tak že nikdo nic nevidí...jen je jasné, že kojím. Ale aby jste si nemysleli i mně dokážou lidi nas... a to posledně, kdy jsme byli na výletě - krásné počasí, zeptala jsem se personálu jestli jim nebude vadit kojení - bez problému, ani nic nebylo vidět...jen jedno hovado přilezlo na pýýývooo a začlo hulit svině kuřácka!!! ...přiznám se vám tajně - nenávidím kuřáky - kvůli nim jsem jako těhotná nikam nemohla chodit, a když už - tak jsem měla hrozne výčitky svědomí, že ta prasata dopřála mému drobečkovi trošku hnusu, teď taky nemůžu nikam - přece neotrávím své miminko - ty hovada vidí mimčo (a to jsem si sedla pod nápis "děkujeme, že v době obědu nekouříte" bylo 13:00 a hádejte - ano - to hovado vidě nápis a miminko si vytahlo cigaretu a v největší pohodě začlo hulit...svině - nemám jiné slovo...a to už pominu ten fakt, že miluju vůni čistého oblečení, čistě umytých vlasů...zkuste s tímto zajít do jakékoliv restaurace v Česku...vůči kuřákům jsme neuvěřitelně tolerantní, ale všimněte si až vaše dítě bude mít astma, nebo problémy s plíci...nechodily jste s něma do restaurace?? a víte, že jen 38% české populace jsou kuřáci... tak sakra proč nás 62% tak terorizují svým puchem__!!! (že jsem trošku odskočila z tématu...ale klidně nebudu kojit na veřejnosti až smraďoši přestanou hulit na veřejnosti... ať si prasata hulí u sebe doma, ve svém smrádečkku!!!)
Předchozí