Jano,
já jsem naprosto otřesena zase tvým příspěvkem. Ošklivé věci raději nezveřejňovat? Myslíš že jako Daniela měla raději v tichosti nechat svoje miminko napospas nějakému ústavu a smířit se s tím, že člověk, který její dítě připravil o život (tím myslím o život, který by si pro svoje děti maminky představovaly - takové ty obyčejné věci - chodit do školy, pracovat, oženit se...) chodí zcela volně na veřejnosti a může kdykoliv ublížit dalšímu dítěti? Jak víš, že ten sympaťák (a Danielin přítel podle fotek JE fakt sympouš, co vypadá, že neumí do pěti počítat), který ti zrovna včera pomohl s kočárem není on???? Nepřijde ti spíš hnusné, že takový člověk je, díky šikovným právníkům, stále na svobodě? A tebe pohoršuje Daniela a tento článek??????
Myslím, že Danielin příběh na tyhle stránky patří. Lukášek je především dítě - tak jako všechny ostatní děti - bílé, černé, co já vím třeba modře pruhované, narozené v nemocnici, narozené doma, zdravé, nemocné, očkované, neočkované, studované, nestudované, hodné, zlobivé... o čem jiném by podle tebe server Rodina měl být - když ne o dětech?????
Předchozí