Ahoj maminky,
tak jsem si přečetla pár příspěvků a musím zareagovat. Rodila jsem na Bulovce letos v září, byl to druhý porod, prvně jsem rodila v Podolí.
Negativa Bulovky? Především jde o to, na koho natrefíte. Porodními asistentkami se to na Bulovce jen hemží, člověk ani nestihne zaregistrovat, která je vlastně ta hlavní. Na mě si ale dámy smlsly. Monitor v lehu na zádech při nejsilnějších kontrakcích, kdy už mě brněly obě ruce, nedalo se to vydržet, tak jsem se ptala, co mám dělat, bylo mi dvakrát zpoza rohu odpovězeno, že je to kvůli mému špatnému dýchání(každá mamina snad ví, že si v lehu na zádech utlačuje žíly a tepny).Pak následovalo krátké vyšetření, kde se ukázalo, že ještě můžu vstát, bohu díky jsem vstala a brnění přešlo, bolesti se staly snesitelné a já napochodovala na krátkou chvíli do sprchy (sama). Pak už jsem cítila "hlavu naléhat", tak zpátky na měkké lůžko, jak dělané pro rodičky vyšší postavy. Pak přišla mladá lékařka a nastaly její otravné rutinní záležitosti a svoji nevoli dávala silně najevo, kdykoli jsem nějak projevila zájem o to, co mám v daný okamžik dělat. Jsem myslím normální ženská, ale zarazil mě její přístup, když nemohla pochopit, že se při následném šití nemohu uvolnit. Nekřičela jsem, jen občas sykla, i to mi bylo vytknuto. Tak jo, příště flastr na hubu a hotovo.
Podolí a Bulovka se v mém případě nedají srovnávat, měkké polohovací křeslo, které jsem si mohla nastavit podle potřeby,bezva asistentka nad věcí a lékař? O tom jsem v Podolí ani nevěděla. Co dodat?
Bulovka je pro mě jedna velká hádanka. Proč ji všichni tak vychvalují.Ahoj
Předchozí