jsme oba Cesi, bydlime v Nemecku..druha dcerka se nam narodila zde..
Hebamme si muzes najit na seznamu na internetu (my si nasli cesky mluvici) - www.hebammen.de - je u kazde napsano jake sluzby poskytuje, jakymi jazyky hovori atd.
Pokud se mrknu na fakturu od Hebamme tak za porod, 2-3prohlidky pred porodem (mela jsem jinak sveho lekare) + 14 dni dochazeni domu kazdy den - mela jsem ambulantni porod (rodila jsem s Hebamme v nemocnici a cca 2hod po porodu sla i s malou domu)byla cena cca 780Euro... to je cena za praci Hebamme, bez faktury z nemocnice, kde vznikly mensi komplikace a bylo potreba asistence lekare(pokud komplikacenejsou porod cely vede Hebamme)..
Pokud by bylo potreba jet ihned do CR - tak sehnat apostilu na RL(reknou vam kde, tam kde vydavaji RL) a vyrazit smer CR a papiry vyridit tam. (doklad o obcanstvi je potreba i v pripade, ze jsou oba rodice Cesi).
My se obratili na ambasadu - museli jsme mit apostilu a notarsky preklad a ostatni uz vyridili urady mezi sebou- pro nas bez behani, jen to cekani:-))2-3mesice.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.