Já bych ještě počkala, mám taky delší cykly 30-34 dnů a bazalní teplota se mi zvyšuje 22-25 den, tekže možná to ještě přijde. Co se týče hlenu, tak se mi občas stává, že mám bílek tak 13,14 den pak zas nic a kolem toho 20 dne ho pak mám zase hodně. Prý je to ale normální a OVU probíhá až při tom "druhém" bílkovitém hlenu. Čípek si nesleduju takže v tom Ti poradit nemím. Přeju hezký den.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.