Přidat názor k anketě manželce
Máš pravdu Věrko, bylo to ostré, ale rodiče s dětma mají v tomto státě dvě možnosti - buď budou sedět doma, a nebo musí se smířit s tím, že někdo (v mém pojetí slaboch - protože ho něco - v tom případě cigarety ovládají) mi tráví dítě...a to jsme z Ostravy, tak že tady stačí dýchat i normální vzduch a je to na otravu. O pajzlech jsem samozřejmě nemluvila -tam je jasné složení návštěvníků.. Ale normální restaurace... a nejen to, taky na bazénech, u vody když si u vás lehne kuřák a hulí jednu za druhou, tak si (a svému dítěti) taky dopřejete nejednu... To se mi "líbila" paní která seřvala majitelku malého psíka, že ji utekl do vody - "vždyť se tu koupou děti!!!! TO JE NEHYGIENICKÉÉÉÉ!! KVOKVOKKVOK!!!" Když už je odehnala - podívala se vítězoslavně na rodiče dětí (..jsem vám zachránila dětátka!!) a začla kouřit...kouř šel přímo na ty zachráněné děti...hmmm - TO UŽ ANI NECHCE KOMENTÁŘ - to je prostě naše mentalita...už mně volá můj malý terorista.. nakojím tentokrát doma...nebo že bych vyšla na zahradu a pohoršila naši milou súuusedu??
Předchozí