Tento test mi připravil pěkně krušnou chvilku, neboť po nehodě se zapomenutou pilulkou HA mi ukazoval celkem jasně dva proužky.
Můj gynekolog těhotenství UTZ a klasickým vyšetřením zcela vyloučil. V těle ženy jsou další hormony podobně HCG a tento test je často neumí rozeznat, tj. je falešně pozitivní a to není ok jak pro nehodářky tak pro snažilky.
Navíc test stojí cca. 80,-Kč a byl mi prodán jako velmi citlivý (srovnatelný s laboratorní zkouškou, což je uvedeno i na jinak ne informačně uspokojivém příbalovém letáku). Použila jsem ještě pro jistotu test další UNIMARC - 2 proužky (cca. 45,-Kč) a ten byl negativní. Z toho je vidět, že dražší testy nemusí být ok.
Nakonec doporučení mého gynekologa: raději neutrácejte za testy, ale přijdťe se nechat vyšetřit!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.