V Bohunicích jsem rodila 23.10.2008. Měla jsem porod vyvolávaný, protože jsem nesměla přenášet kvůli trombofilii. Byla jsem v nadstandartním porodním boxu a měla supr porodní asistentku Marii Xenophontos a supr dr. Beneše. Porod mi připadal hrozný ikdyž dr. s asistentkou mě chválili, že na prvorodičku jsem perfektní. V 8.30 mi zavedli jednu tabletu a malá se narodila v 13.10.Měla 2,5 kg a 48 cm. Vůůůbec jsem nebyla natržená ani mě nemuseli nastřihovat. Problém začal až při porodu placenty, potvora nešla ven. Museli mě uspat a vytáhnout ji. Takže mě natrhli ale jen malinko.Právě kvůli trombofiilii jsem prý hrozně moc krvácela a ztratila 1 litr krve. Ještě v noci mě museli dávat transfuze krve, protože jsem měla hodně špatné výsledky. Na tom nadstandartu ve kterém jsem rodila mě nechali až do druhého dne do večera a pak mě dali na obyč. pokoj protože porodní nadstandart potřebovali a jiný nadstandart nebyl volný. Na šestinedělí hrůza!!!!!!!!!!!!!!!Sestry hrozné, neochotné, všechno je obtěžovalo a všechno pro ně byla práce navíc. Na hodné sestřičky jsem narazila asi na dvě, jinak děs a hrůza. Dětské sestry byli převážně hodné a ochotné ale našli se mezi nimi i neochotné a protivné.
Takže moje hodnocení, dr. Beneš a porodní asistentka Marii Xenophontos úplně super, taky všichni na porodním a všichni dr. Na šestinedělí hrůza a dětské sestry se dali vydržet.
Předchozí