MIlá Věrko, po svém prvním porodu jsem taky zvažovala příští porod buď u známých v Holandsku nebo u známých v Rakousku. Manžel nabízel i variantu porodu doma. Chápej, porod v porodnici byl pro mne první (a zaplať Bůh zatím poslední) zážitek, kdy jsem se cítila jak špinavej hadr na podlahu. Díky tomu jsem zjistila, že nejsem sama, kdo se z české porodnice vrací s takovými pocity :o( Nakonec jsem podruhé rodila ve Vrchlabí (ano, opět tu máme MEDIÁLNÍ KAMPAŇ ☺ ). Nebylo to sice přesně to, co bych chtěla... ale to by mi nedal ani porod v zahraničí. Teda - kdyby ty zahraniční porodní služby existovaly u nás, byla bych spokojená... ale cestovat za nimi nebylo ono.
Co jsem ale chtěla říct - nemyslím si, že bych kvůli jedné příšerné zkušenosti s českým porodnictvím měla těžký život ☺ Proč? Můžeš mi vysvětlit, z jakého důvodu si to myslíš? (Vím, nemůžeš - na otázky zásadně neodpovídáš...) Nemyslím, že bych měla život o něco těžší, než kamarádky, které byly v porodnici spokojené ☺
MMCH Eliška ve svém příspěvku napsala přesně to, co manžel ve své stížnosti primáři porodnice: "Kdybych se takhle nemožně chovala ke svým zákazníkům, nikdo ode mě zboží brát nebude."
S.
Předchozí