ahoj.
já jsem rodila na Bulovce v červenci 2008.
ležela jsem před tím na riziku, takže jsem se tam docela zdržela. přístup doktorů n riziku byl v pohodě, věnovali se pečlivě, všechno hlídali.
jediné co mě docela nepříjemně překvapilo, bylo, že žádného doktora nezajímali doklady z předchozí poradny, a jednali, jakoby se mnou teprve začínali. i pan dr. Dvořák, jehož jsem byla pacientkou na riz. poradně, se nedíval na zprávy z dřívějška. Že jsem jeho pacientka jsem mu musela říct. Já rodila císařem a docela na rychlo, takže podle mého názoru, to bylo docela v klidu. Před tím jsem rodila u Apol. a i přístup doktorů, včetně veškerého pers. se nedá srovnat. Tady se mnou diskutovali, tam se nikdo na nic neptal. Tady sestřičky na děts. měli dost času na otázky, tam ne. Tady mi doktoří vše vysvětlili, tam ne. Myslím, že to tady docela jede jako na drátkách. Jak to šlo rychle, tak jsem byla velmi příjemně překvapena. Jen to rychlé vykopnutí po porodu domů. to se mi moc nelíbilo. nemohla jsem ještě ani pořádně chodit. Ale jinak si nestěžuji. jestli si pořídíme čtvrté, jdu rodit určitě znovu na Bulovku. Máca
Předchozí